Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Om oss

Breaking 3:20 er et prosjekt som drives av løpeentusiaster i det høye nord:

Vi fremstår med en viss tyngde, selv om tiden med uanstendig midjemål for lengst er forbi. Vi er langt fra å stille i lettvektsklassene. Vi er glade i middager og desserter, og har blant annet av den grunn passert middagshøyden. Vi er imidlertid også dessertgenerasjonen med alt det fører med seg. Vi bruker løping til å «lufte hauet» og som motvekt (tok du den?) til kroppens naturlige aldring og forfall. Og vi lykkes veldig godt med det. Vi synes selv vi er noen ordentlige vinnerskaller. Noen betrakter oss sikkert som idioter. Noe av det vi gjør betrakter vi selv som galskap, men det er bare galskap helt til vi har gjort det. Trøsten til dem rundt oss får være at det finnes mange der ute som tar den mye lengre.

Løpingen er blitt en lidenskap. Løpingen gir energi og humør til å være familiefar, kollega, venn og medmenneske. Løpingen er en viktig del av livet. Det meste av løpegleden finner vi i nord, under midnattsolen og under nordlyset, men du verden så mange spennende løpeopplevelser det finnes ute i den store verden. Det er mange løpeopplevelser som det gjenstår å skyte inn på kontoen.

Å nå målet om å løpe maraton på under 3 timer virker til tider fjernt, men slett ikke umulig. I mellomtiden fortsetter vi løpetreningen og deltar i konkurranser hvor vi konkurrerer mest mot bedre versjoner av oss selv.

Maratondistansen er spesiell, og den vies derfor mye oppmerksomhet. Breaking 3:20 handler om å stabilisere seg på tider under 3 timer og 20 minutter på maraton (42,195 km). I 2019 skal det skje (igjen). Stay tuned!

%d bloggere liker dette: